Хайлт хийх

Дарсны соёл
Цагаан сарын ЗОХИСТОЙ ХЭРЭГЛЭЭ

Цагаан сарын баяраар цагаан сархад ширээн дээрээ тавихаас гадна зочлон ирж буй бүсгүйчүүдэд зориулж сайн чанарын дарсыг сонгох нь зүйтэй юм. Учир нь цагаан сархад, виски тэргүүтэй идээ ундааны дэргэд дарс зөөлөн амттайгаас гадна хоол шингэцэд сайнаар нөлөөлдөг. Монголчууд эл баяраар бууз, салад тэргүүтэй илчлэг, өөх тос ихтэй хүнсийг иддэг. Сонирхуулахад, улаан дарсыг хамгийн ихээр хэрэглэдэг францчууд европын бусад орны иргэдтэй харьцуулахад хоол боловсруулах тогтолцооны эмгэгт өртөх нь бага байгааг судалгаа харуулсан байдаг. Гэтэл францчуудыг зөв хооллолтой гэж тодорхойлоход хэцүү, тэд өөх тос ихтэй, шарсан хуурсан хоол, амттан ихээр хэрэглэдэг. Ингээд эрдэмтэд судалсаны эцэст францчуудын улаан дарсыг хоол хүнсэндээ тогтмол хэрэглэдэгт учир байгааг тогтоожээ.

2019-01-25 328
  • Шинэ мэдээ

  • Их уншсан

  • Их сэтгэгдэлтэй





Хөгжүүлэлт хийгдэж байна. Тун удахгүй танд хүрэх болно.

Та яг одоо вэбсайтын сайжруулалтын альфа хувилбарыг үзэж байна. Энэхүү хэсэг бүрэн дуусаагүй байгаа бөгөөд тун удахгүй танд хүрэх болно.

Санал хүсэлт илгээх

Та өөрт бодогдож байгаа зүйлсийг бидэнтэй илэн далангүй хуваалцахыг хүсэе. Таны санал бидний хөгжүүлэлтийн ажилд маш их тус хүргэх юм.
Танд баярлалаа.

0%